qui som i què fem

El Kasal de Joves Roquetes (KJR) és un dels espais per a joves més consolidats, més actius i amb més història de Barcelona. Ens trobem al bell mig del barri de Roquetes, al districte de Nou Barris.

Fa més de 30 anys que estem en ple funcionament, oferint múltiples possibilitats als joves del barri com reunir-se per compartir les seves inquietuds, divertir-se, crear o participar d’activitats.

El Kasal és un equipament públic gestionat des de finals del 2003 per l’Associació Juvenil Sociocultural Roket Project. A través de l’entitat s’ha donat continuïtat a l’autogestió  iniciada el 1992 per part dels mateixos joves del barri.logo_roketproject

Som els mateixos joves del barri, que organitzats a través de diferents col·lectius i comissions gestionem el dia a dia del Kasal. El nostre punt de trobada màxim és la gestora, un espai de reunió setmanal on es proposen, decideixen, debaten i discuteixen diferents propostes, activitats, com també temes més administratius i del territori.

Roket project, l’equip educatiu, els col·lectius del Kasal treballem coordinada i comunitàriament amb la finalitat de portar el projecte del KJR cap a les línies i els objectius establerts a les nostres bases ideològiques.