qui som i què fem

El Kasal de Joves Roquetes (KJR) és un dels espais per a joves més consolidats, més actius i amb més història de Barcelona. Ens trobem al bell mig del barri de Roquetes, al districte de Nou Barris.

Fa més de 30 anys que estem en ple funcionament, oferint múltiples possibilitats als joves del barri com reunir-se per compartir les seves inquietuds, divertir-se, crear o participar d’activitats.

El Kasal és un equipament públic gestionat des de finals del 2003 per l’Associació Juvenil Sociocultural Rocket Project. A través de l’entitat s’ha donat continuïtat a l’autogestió  iniciada el 1992 per part dels mateixos joves del barri.logo_roketprojectEl KJR compta amb un equip de tres animadors, que s’encarreguen, entre d’altres coses, de les tasques següents:

  • Dinamitzar el Kasal i totes les activitats que s’hi desenvolupen.
  • Donar suport a tots els col·lectius vinculats al Kasal i a diferents entitats del barri.
  • Coordinar tècnicament les diferents entitats del barri que treballen amb els joves de Roquetes.
  • Programar activitats on els joves siguin els protagonistes.

Rocket project, l’equip d’animació, els col·lectius adherits al Kasal i diferents treballadors del barri treballen coordinadament amb la finalitat de portar el projecte del KJR cap a les línies i els objectius establerts a les bases ideològiques.

Anuncis