Xarxa de suport del barri de Roquetes

Comunicat davant situació Covid-19

En primer lloc, esperem que vosaltres, les vostres famílies i éssers estimats es trobin bé.

Són moments difícils per a totes, aquesta parada també ens afecta i està dificultant l’activitat del nostre projecte, que esperem que ben d’hora puguem tornar a engegar.

Encara i aquest tancament, volem compartir que seguim actives de manera telemàtica en la mesura que podem, uns exemples són:

-Seguiment i dinamització dels grups estables de tallers i proposta d’activitats perquè realitzin les joves.
-Reunions i trobades d’àmbit intern del Kasal i en el vessant extern, amb les entitats i activitats d’àmbit comunitari en les que el Kasal participa.
– Seguiment administratiu del Kasal.
-Funcionament de les xarxes socials i resposta a les sol·licituds d’informació que arriben.

També estem participant en la Xarxa de Suport Mutu de Roquetes. La notícia que el nostre barri és el més afectat per la Covid-19 no ens fa por, sinó que ens cabreja i mobilitza. Com sempre hem defensat a 9barris, aquesta dada “no és pobresa, és injustícia”. Les joves del barri seguim actives davant aquesta situació i us animem a sumar-vos a la xarxa i fer pinya entre totes. Podreu fer-ho, escrivint a: Xarxasuportroquetes@gmail.com

Qualsevol cosa també ens podeu seguir contactant al mail kasalroquetes@gmail.com, estarem encantades de poder-vos ajudar en el que estigui al nostre abast i/o participar de qualsevol iniciativa veïnal.

Esperem veure’ns ben aviat.

Us trobem a faltar