Comunicat

Comunicat de l’Associació Roket Project en relació a l’eventual sentència sobre el procés independentista i les persecucions polítiques dels últims temps perpetrades per l’Estat :

Com a Associació Roket Project, que gestiona el Kasal de Joves de Roquetes, defensem els valors de la llibertat i de defensa dels drets fonamentals de les persones. Aquests conceptes no només son part del nostre ideari sinó que intentem fer-ne defensa en el dia a dia de la nostra activitat.

Pròximament es publicarà una sentència contra líders polítics i socials, on es preveuen condemnes desmesurades per la simple defensa dels seus plantejaments polítics. Des de Roket Project ens solidaritzem amb les represaliades i rebutgem aquests actes arbitraris d’una justícia que no ens representa.

Aclarim que, amb aquest comunicat, no fem una defensa d’un procés independentista ni ens posicionem de manera partidista. Ens posicionem com a ciutadanes i part activa de l’associacionisme, que no pot fer altra cosa que rebutjar l’opressió feixista perpetrada per les institucions de l’Estat.

Els actes que oprimeixen les llibertats, recordem, no només venen del nostre país, sinó que rebutjarem aquests vinguin d’on vinguin, siguin des d’un escó al Parlament, d’una poltrona al jutjat o d’un càrrec al Districte. Sempre estarem al costat dels qui defensen els drets fonamentals i els valors que ens uneixen, com són l’antifeixisme, l’antiracisme, el feminisme, entre d’altres.

Per tot això, el dia que s’anunciï la sentència, tancarem el Kasal, cessarem la nostra activitat i ens sumarem a les convocatòries realitzades en defensa de les represaliades.

Associació Roket Project.

xapa queixal