“Nou Kasal de Joves ja!”: una reivindicació dels i les joves i del barri de Roquetes!

“Nou Kasal de Joves ja!”: una reivindicació dels i les joves i del barri de Roquetes!

Des de l’Associació Juvenil Roket Project, la reivindicació d’un nou Kasal de Joves de Roquetes per ressituar i acabar amb les deficiències de l’actual és un dels molts arguments que ens mantenen dia a dia treballant per millorar el nostre projecte. El missatge s’ha estès i la reivindicació és compartida per les entitats i les veïnes del barri i se n’ha fet ressò en poc temps per diferents canals. En aquest punt, quan una reivindicació veïnal pot ser capturada al vol i utilitzada, és quan hem de tenir més clar que mai els papers que hi tenim cada una de les parts.

Sabem que l’11 de maig es debatrà al Plenari del Districte de Nou Barris una proposta d’un partit polític que va lligada amb la nostra reivindicació. Des de Roket Project, i les joves de Roquetes, no admetríem que es fes un ús partidista d’una reivindicació que s’està treballant amb les veïnes i joves de Roquetes.

Tothom té el seu espai a la vida política i és responsabilitat de tots fer-ne l’ús adequat. Com a entitat seguirem fent política, reivindicant un nou espai pel Kasal, creant xarxa i transformant el barri per millorar-lo i arribar a assolir els objectius que ens marquem. Als partits, us demanem que no us feu pròpies les lluites del barris, sinó que treballeu per posar-vos d’acord per tirar endavant aquestes reclamacions.

Associació Juvenil Sociocultural Roket Project

Anuncis