Arriba la Festa Major Jove de Roquetes!

Un any més, des de l’Ateneu Popular de 9Barris i el Kasal de Joves de Roquetes hem afegit algunes activitats més a la programació de la Festa Major de Roquetes organitzades pels i les joves del barri i obertes a totes les veïnes i veïns.

Aquest any, ampliem un dia més d’activitats i començarem dijous 16 de juny a la Plaça dels Titellaires amb una Jam session oberta a tothom a partir de les 21.30h. El divendres 17 ens sumem al Sopar de Carrers del barri. Abans de menjar, estrenem Concurs de Rokitius i de Xucla-Gelatines: serà a partir de les 19h al carrer de davant de l’Ateneu. Després de sopar, a partir de les 22h, concert amb els grups del Kasal.

La traca final serà el dissabte 18. Al migdia estrenarem un altre concurs, Kroketas Roketeras, a la Plaça del Pàrquing, just abans de l’hora del vermut que amenitzarà Monique Makon & The Titus Cirkus. A la nit, a partir de les 22h, acabarem el dia amb el ja quasi tradicional Concert a l’Amfiteatre. Aquest any comptarem amb el punk-ska-reggae-latin de Muyayo Rif, el rock de Nou Barris de Rocky Canela i amb el mestizostyle de DJ Send0.

Tornem a l’Amfiteatre per reivindicar un nou espai pel Kasal

Acabar els tres dies de festa a l’espai de l’Amfiteatre no és un caprici, sinó una manera de reivindicar una nova localització del Kasal. L’espai actual se’ns ha fet petit per les activitats que hi portem a terme els i les joves del barri i, a vegades, la ubicació d’ara, enmig d’un carrer ple d’habitatges, altera la convivència amb els veïns i veïnes.

L’Amfiteatre tampoc és un espai triat a l’atzar, sinó treballada amb la resta d’entitats del barri. Actualment, és un lloc emblemàtic però poc aprofitat. Amb aquest canvi, no només hi surten guanyant els i les joves del barri, que també, sinó tot Roquetes a través de la dignificació de l’espai de l’Amfiteatre, una ampliació del local del Ton i Guida i un nou espai cultural i educatiu basat en el nou Institut-Escola Antaviana, l’Ateneu Popular de 9Barris i el mateix Kasal.

Amb tot plegat, us volem desitjar bona Festa Major!

Associació Juvenil Roket Project
(entitat gestora del Kasal de Joves de Roquetes)

FINALDIJOUS_2_LOW FINALDIVENDRES_2_low FINALDISSABTE_2_LOW