Made in Roquetes: presentació del disc – 11/07 Pistes d’skate

Aquest proper divendres 11, a les Pistes d’skate de Via Favència, presentarem el disc “Made in Roquetes” enmarcat dins del projecte que porta el mateix nom i que està involucrant al col·lectiu de músics del KJR i RoquetStudi.

Des de fa setmanes el buc d’assaig i l’estudi d’enregistrament estan treient fum: assajos sense parar per acabar temes; proves i experiments, i enregistraments, mescles i edicions.

“Made in Roquetes” és un projecte musical, un disc col·lectiu, una mostra de la música que ha ressonat durant tot aquest curs a les parets del buc d’assaig. El disc, enregistrat per l’equip de RoquetStudi al mateix KJR, es completa amb més d’una quinzena de temes propis de les bandes més novelles de Roquetes: des del punk d’extraradi, de Moskeperras, fins al hip-hop de Sajazz Band, o el funk de Long Ride, sense deixar de banda el hardcore, distintiu del barri, de la mà de Green Buds.

Divendres serà el moment de la presentació amb els quatre grups que han enregistrat, que telonejaran Soziedad Etilika, banda de tribut a Soziedad Alkoholika i on també hi participarà la joveníssima banda heavy, The Cross. El projecte, però, no acaba aquí. Durant aquest mes de juliol els joves músics han participat i participaran en diferents formacions, tant musicals com de participació comunitària. A més, del 17 al 20 de juliol participaran en un intercanvi musical amb bandes d’Osona.

Us esperem divendres!!

Cartell 11 juliol_low

 

Anuncis