Tarda jove per reivindicar els drets de la dona

Divendres passat, va tenir lloc a les Pistes Antoni Gelabert la Tarda Jove en motiu del Dia Internacional de la Dona. La jornada, organitzada per Taula de Franja, portava el lema “Que gran és ser dona!”.

Des de primera hora, diferents joves van anar apareixent a les Pistes per començar a preparar diferents tallers abans de l’arribada de diferents Casals Infantils i persones del barri. A partir de les 17h grans i petites van poder fer xapes, pintar i decorar murals o bé descobrir com funcionen les arts marcials i els malabars de circ.

Amb la caiguda del sol, les pistes ja estaven a plena efervescència d’activitat i participació. Va ser el moment que van aparèixer les actuacions i alguns espectacles. La Percu del KJR va donar el tret de sortida, tocant per primera vegada en públic. Després va ser el torn del Taller de Veu del KJR, on es va poder escoltar a la Raquel, en Dani, la Raquel i la Mònica acompanyats de la guitarra d’en Gabi. A partir d’aquí, ja va ser el moment del ball i el hip hop, amb diferents grups formats per joves del barri. Totes les actuacions van comptar amb els interludis que oferia el Grup Jove de Teatre, que recordava, a través de petites escenes, quins valors i drets de la dona encara s’han de treballar!

Anuncis